Markon i Kitarović na finalu u nedelju: Hrvatska predsednica uputila francuskom kolegi važnu poruku

Izvor: BKTV News, 12.Jul.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Markon i Kitarović na finalu u nedelju: Hrvatska predsednica uputila francuskom kolegi važnu poruku

Reprezentacije Francuske i Hrvatske boriće se u nedelju za titulu svetskog prvaka u fudbalu, a među navijačima na moskovskom stadionu Lužnjiki naći će se i predsednici dve zemlje. 

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović potvrdila je danas da će u nedelju ići u Moskvu na finalnu utakmicu, kojoj će prisustvovati i francuski predsednik Emanuel Makron.

Grabar Kitarović, iskoristila je priliku i da se pohvalili da su joj na samitu NATO u Briselu lideri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zemalja članica čestitali na istorijskom uspehu reprezentacije njene zemlje i plasmanu u finalnu fazu takmičenja.

Ona je rekla i da će utakmicu pratiti u hrvatskom dresu i da je malo provocirala Makrona da se i on pojavi u nacionalnim bojama Francuske, a ne u odelu, prenosi Hina.

"Rekla sam mu da se ljudi u Hrvatskoj pitaju ko je veći navijač, on ili ja, pa ćemo se morati dokazivati u Moskvi", rekla je Kitarović.

Inače, na društvenim mrežama i dalje se komentariše način na koji je hrvatska predsednica proslavila pobedu "vatrenih" nad selekcijom domaćina ovogodišnjeg takmičenja.

Radosna i ponesena trijumfom hrvatske reprezentacije, Kolinda je s oduševljenjem slavila u loži, dok je pored nje sedeo ruski premijer Dmitrij Medvedev, kome se ovaj njen potez i nije baš dopao.

Russian Prime Minister Dmitri Medvedev suddenly regrets inviting Croatia's President Kolinda Grabar-Kitarović to watch the match in Sochi with him pic.twitter.com/lUs1HlTPR1
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.