Marko Nikolić se seli u Italiju?

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 16:57

Marko Nikolić se seli u Italiju?

Srpski trener Marko Nikolić u Lokomotivi iz Moskve beleži sjajne rezultate, u seriji je od 10 pobeda i već se priča o njegovom sledećem koraku.

Na njega bi mogla da ga navede ponuda koja stiže iz Italije, budući da je stigla vest da je Parma zainteresovana da ga dovede.

Ruski novinar Nobelj Arustamian je objavio da je celu priču pokrenuo Havijer Ribalta, doskoraški sportski direktor Zenita, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro upoznat sa kvalitetima Nikolića.

Ribalta je pre 10 dana postao direktor "mlekadžija" i videćemo da li će uspeti da realizuje ovaj posao.

Jer, i Lokomotiva želi da zadrži srpskog stručnjaka i ponudiće mu produžetak saradnje na tri godine.

Nedavno je Nikolićev agent Dejan Joksimović dao izjavu da će njegov klijent u narednih pet godina postati trener Juventusa.

Možda smatra da je Parma dobar put ka tome.

No, sa druge strane, klub sa "Enio Tardinija" se nalazi pred ispadanjem u Seriju B, dok bi sa Lokomotivom Nikolić ponovo napao plasman u Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSAO KARIJERE: Marko Nikolić se seli u Italiju!?

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2021

Veliki korak napred bi u svojoj karijeri napravio Marko Nikolić ovim transferom! Srpski stručnjak beleži sjajne rezultate u Rusiji, gde sa moskovskom Lokomotivom pravi čuda. Trenutno su drugi na tabeli, četiri kola pre kraja. Teško da mogu da ugroze prvoplasirani Zenit, ali svakako da moraju nastaviti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.