Marko Nikolić dobija pojačanje iz Barselone!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 15:56

Marko Nikolić dobija pojačanje iz Barselone!

Zanimljive najave iz Španije.

Španski novinar Đerar Romero donosi zanimljivu vest koja se tiče i Marka Nikolića.

Direktor druge ekipe Barselone Hoze Mari Bakero napustiće Nou Kamp 30. juna kada mu ističe ugovor sa klubom kako bi se pridružio upravi Lokomotive iz Moskve.

Rusi imaju velike ambicije i pored činjenice da su pred novim trenerom Markom Nikolićem postavili jasan zadatak - podmlađivanje ekipe.

Sve u sklopu smanjivanje troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i promocije mladih igrača, a u tom bi moglo da pomogne i iskustvo legendarnog španskog fudbalera.

✈️ Jose Mari Bakero camino del Lokomotiv de Moscú

- Informan hoy en Rúsia de la próxima llegada del ahora secretario técnico del Barça B

- Bakero acaba contrato el 30 de junio, el Barça no tenía intención de renovar

- Se ha movido y tiene la oportunidad en la liga rusa pic.twitter.com/HyXuzRgEdx

— Gerard Romero (@gerardromero) June 5, 2020
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pojačanje za Marka Nikolića je Hrvat?

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020

Lokomotiva radi na dovođenju pojačanja za sledeću sezonu...Marko Nikolić je pompezno stigao kao novi trener Lokomotive iz Moskve, biće to njegov veliki izazov u karijeri i prilika da se dokaže u finansijski najjačem klubu do sad...Prvi pik mu je bio Aleksandr Kokorin, ali od njegovog angažovanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.