Marko Milošević ima ćerku u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2012, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Milošević ima ćerku u Rusiji

Marko Milošević sa Ruskinjom Valerijom ima ćerku u Moskvi! Devojčica, koja liči na Marka, već ide u školu, a njen otac, sin bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, u Rusiji ne može da dobije stalni posao kao politički azilant niti može da se kreće po celoj zemlji, saznaje "Alo!" od izvora bliskog porodici.

Pored sina Marka, koji živi sa majkom Milicom u Požarevcu, Marko Milošević ima i devojčicu, koja je već krenula u školu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Marko je sa Valerijom već godinama zajedno, a upoznali su su vrlo brzo pošto je otišao iz Srbije, posle 5. oktobra 2000. godine. Nakon toga dobili su ćerku i Marko s njom živi nevenčano", rekao je sagovornik "Aloa!" i dodaje da nije istina da sin Slobodana Miloševića ima privatni biznis u Rusiji.

"Ma kakav privatni biznis, sve te priče o kamionima i avionima koje se ovde pričaju su budalaština. Marko nije stalno zaposlen zbog statusa političkog azilanta i živi veoma skromno", dodaje on.

"Alo!" je pokušao da pozove Marka na mobilni telefon čiji smo broj dobili od prijatelja porodice Milošević. S druge strane javio se muški glas najpre na srpskom jeziku. Kada je upitan da li je to Marko, osoba je odmah prekinula vezu.

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti njegovog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković pridružila mu se u Rusiji u februaru 2003. godine. Supruga i sin Slobodana Miloševića 2008. godine dobili su politički azil u Rusiji.

Miri Marković se sudi u odsustvu zbog zloupotrebe službenog položaja i za njom je raspisana poternica. Poternica je bila raspisana i za Markom Miloševićem, kome se takođe u odsustvu sudilo u Požarevcu po tužbi trojice pripadnika pokreta "Otpor", ali je u međuvremenu oslobođen svih optužbi zbog apsolutne zastarelosti.

Milica Gajić, prva Markova supruga, sa kojom ima 13-godišnjeg sina Marka, živi na porodičnom imanju Slobodana Miloševića i Mire Marković u Požarevcu, u kući koja pripada Marku i njoj. Povodom vesti o Markovoj ćerki u Rusiji, Milica je odbila da da izjavu. Od izvora bliskog porodici "Alo" saznaje da je mali Marko u kontaktu sa svojim ocem u Rusiji.

"Marko ide u sedmi razred i dobro je dete. Najbolji je đak u odeljenju. Viđa se kad god je moguće s ocem, poslednji put je tamo bio za zimski raspust, čak je jednom išao i sa drugom u Rusiju, odlazi redovno za letnji raspust", objašnjava sagovornik. Inače, Milica i Mira Marković već dugo nisu u kontaktu.

"Mira je čak zabranila ljudima, zajedničkim prijateljima sa kojima je u kontaktu iz Srbije, da komuniciraju i viđaju Milicu i malog Marka", rekao je izvor "Aloa".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Marko Milošević ima ćerku s Ruskinjom!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Maj.2012

Sin bivšeg predsednika Slobodana Miloševića živi sa nevenčanom suprugom Valerijom u Moskvi. Ne može da dobije stalni posao kao politički azilant niti može da se kreće po celoj Rusiji

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.