Marija Milošević na Cetinju kao vuk samotnjak

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Milošević na Cetinju kao vuk samotnjak

Dok Mira i Marko Milošević žive u Moskvi, ćerka Slobodana Miloševića Marija je rešila da trajno ostane na Cetinju, gde se doselila pre tačno deceniju. Njeni rođaci tvrde da ona nema nameru da se vraća u Srbiju. Živi u kući opasaboj visokim zidovima, a u Lijevu Rijeku kod rodbine nije dolazila poslednje dve godine.

Odvojila se od porodice i naroda: Marija Milošević
Do ličnog kontakta sa Marijom praktično je nemoguće doći. Ekipa “Večernjih novosti” >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << razgovarala je sa njenim rođacima iz Lijeve Rijeke, sa kojima je po dolasku u Crnu Goru bila u srdačnim odnosima, ali oni kažu da im se već neko vreme ne javlja.
“Videli smo je pre godinu dana na jednom rođendanskom slavlju i od tada ne možemo da stupimo u kontakt s njom”, rekao je jedan član porodice Milošević, ne želeći da govori o detaljima druženja sa Marijom i njenom privatnom životu. “U Lijevu Rijeku, gde je znala da dođe i zapali sveću na grobu Slobodanovih predaka, takođe nije dolazila već duže od dve godine”.
Poznanici i rođaci ćerke bivšeg, pokojnog predsednika Srbije i SRJ, imaju čak tri broja telefona koje je Marija koristila u Crnoj Gori, ali se ona nije javila ni na jedan. Marija živi u kući koju je svojevremeno kupila u cetinjskom naselju Bogdanov kraj. Ispred te kuće, opasane visokim zidom i sa psom vučjakom u dvorištu, i u subotu je stajao džip beogradske registracije, po kojem komšije pretpostavljaju da je Marija na Cetinju.
Ranije, u jednoj prilici kada je pristala da razgovara Marija je kazala da se udala 29 dana posle smrti svog oca i da namerava da živi u Crnoj Gori. Na popisu stanovništva upisala se kao Crnogorka, a poznato je da podržava nekanonsku Crnogorsku pravoslavnu crkvu i da je bila čest gost Miraša Dedeića. U CPC se, međutim, može čuti da ni kod Dedeića nije dolazila duže od godinu dana. U međuvremenu, kažu neki Cetinjani, Marija se – razvela. Navodno, nigde ne izlazi, izuzev što po nekoliko dana u mesecu provede u Podgorici…
“Nigde ne idem, nisam prelazila granicu Crne Gore”, izjavila je ranije, potvrđujući da je u kontaktu sa majkom i demantujući da je išla u Požarevac na očev grob.
Od čega Marija živi i sa kim se druži ne zna gotovo niko, jer je, po svemu sudeći, uspela da obezbedi priličnu diskreciju.
Izvor/foto: Vecernje Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.