MOSKVA U PLAMENU, GORI KOD KREMLJA: Hitna akcija spasavanja u zgradama iza čuvenog stadiona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 00:01

MOSKVA U PLAMENU, GORI KOD KREMLJA: Hitna akcija spasavanja u zgradama iza čuvenog stadiona (VIDEO)

Gore zgrade

Centar Moskve je večeras prekriven crnim dimom dok veliki požar bukti, objavio je na Tviteru dopisnik kijevskog Indpendenta Igor Suško. Šest ljudi spašeno je iz zgrade u izgradnji u središtu Moskve, gde je požar izbio, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Ruske Federacije.

- iza stadiona "Slava". U blizini metro stanica Novoslobodskaja i Mendelejevska, na oko 2 kilometra od Kremlja. Čini se da uske uličice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu biti nepristupačne za vatrogasna vozila. Vatrogasci pokušavaju da ugase vatru preko celog terena stadiona - napisao je Suško na Tviteru.

Massive fire in downtown Moscow, Russia. pic.twitter.com/H9xCK6qFSd

— Igor Sushko (@igorsushko) June 19, 2023

Dojava o požaru na gradilištu u jednospratnoj zgradi u izgradnji, koja se nalazi naspram kuće 14 u Novosuščovskoj ulici, primljena je u 21.40 časova.

- Šest osoba je spaseno iz zgrade. Nema izveštaja o žrtvama - saopštilo je rsko Ministarstvo za vanredne situacije. Dodaju da se požar već gasi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.