MOSKVA TRAMPU NE VERUJE: Putin zabrinut u kredibilnost dogovora sa SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2020, 17:46

MOSKVA TRAMPU NE VERUJE: Putin zabrinut u kredibilnost dogovora sa SAD

Peskov je rekao da bi Putin morao znati kako se "dogovorima s njegovim političkim kolegom može verovati"

Ruski predsednik Vladimir Putin zabrinut je jer ne zna u kolikoj meri može verovati dogovorima s američkim predsednikom Donaldom Trampom usred protesta širom Sjedinjenih Država, kazao je u subotu portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Američki i ruski izaslanici bi iduće nedelje u Austriji trebalo da razgovaraju o "ranije dogovorenim temama koje se odnose na budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kontrole naoružanja", saopštio je američki Stejt Department.

.

Sve je više nepoznanica kada su u pitanju potezi Vašingtona i to zabrinjava svetske čelnike, kazao je Peskov.

- No važno je da predsednik Putin shvati da će pred sobom imati sagovornika koji će odgovorno učestvovati u dijalogu o tome na koji način izmeniti situaciju - rekao je.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.