MOSKVA SUZAMA NE VERUJE: Oslabljeni Fener ponovo u NEMILOSTI moćnog CSKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 09:33

MOSKVA SUZAMA NE VERUJE: Oslabljeni Fener ponovo u NEMILOSTI moćnog CSKA

Moskovaljani veliki favoriti.

Korona i povrede drastično su umanjile šanse košarkašima Fenerbahčea da se konkurentnije suprotstavi CSKA u borbi za plasman na fajnal-for.

Videlo se to već na prvoj utakmici odigranoj pre dva dana u kojoj su Armejci rutinski slavili sa 92:76. Tim Dimitrisa Itudisa je imao dvocifrfenu prednost posle prvog poluvremena, Fener je uspeo da se vrati u život u trećoj deonici, ali su Moskovljani u poslednjih deset minuta dodali gas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ovaj deo igre rešili u svoju korist sa 28:10.

Nešto slično se može očekivati i na današnjoj utakmici. Igrači Fenerbahčea nemaju kontinuitet treninga zbogo problema prouzrokovanih korona virusom, van stroja su Ulanovas i Veseli, što pravi velike probleme našem stručnjaku Igoru Kokoškovu.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

CSKA je preboleo odlazak Majka Džejmsa, dominatan je u oba reketa i u ovom trenutku u velikoj prednosti u odnosu na Fener. Ipak, iznenađenja ove sezone u Evroligi su sasvim moguća.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.