MOSKVA SPREMNA! Pripreme za dolazak Vagnerovaca uveliko u toku - ovaj potez vojske raspametio sve (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 17:59

MOSKVA SPREMNA! Pripreme za dolazak Vagnerovaca uveliko u toku - ovaj potez vojske raspametio sve (FOTO/VIDEO)

Rusija se sprema!

Rusko društvo se oštro protivi pokušaju oružane pobune i snažno podržava predsednika Vladimira Putina.

Naime, Federalna služba bezbednosti Rusije pokrenula je postupak protiv šefa privatne vojne kompanije "Vagner" Jevgenija Prigožina zbog navodne pobune, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije. Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je da su svi koji su podigli oružje protiv vojske izdajnici i da će preduzeti odlučne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akcije protiv njih.

U samoj Moskvi i na obodima grada, prema pisanju zapadnih medija, odvijaju se užurbane pripreme za dolazak Vagnerovih plaćenika koje predvodi Jevgenij Prigožin. Vagnerovci su zauzeli gradove Rostov i Voronjež.

Ruska vojska se priprema za dolazak Vagnera, koji se očekuje u večernjim časovima.

Ruski vojnici su navodno postavili mitraljez na ulazu u Moskvu, prema fotografijama koje je objavio ruski list Vedomosti. Kako možemo da vidimo, to nije sve. Rusi kopaju puteve kako bi sprečili ovu grupaciju da uđe u prestonicu.

Sve o oružanoj pobuni u Rusiji pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.