MOSKVA OPET NA STRANI SRBA: Ogroman je pritisak koji trpite, ostali ste NA PRAVOJ STRANI istorije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 09:18

MOSKVA OPET NA STRANI SRBA: Ogroman je pritisak koji trpite, ostali ste NA PRAVOJ STRANI istorije

Pritisak koji Srbi trpe je ogroman, ukazala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova i poželela našem narodu da ostane istrajan jer su deo borbe svetlosti i tame, dobra i zla.

Iskreno se divim hrabrosti i volji srpskog naroda, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, odgovarajući na pitanje naše redakcije kako gleda na podršku Srbije i srpskog naroda uprkos ogromnim pritiscima Zapada.

Srbija je odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne uvede sankcije Rusiji ostala na pravoj strani istorije, nije narušila međunarodno pravo i rusko-srpske bilateralne sporazume, naglasila je.

- Srbija nije izdala ni nas, ni sebe - rekla je Zaharova, istakavši da je danas veoma važno ne izdati sebe.

Pritisak koji Srbija trpi je ogroman, dodala je.

Hrabrost i volja srpskog naroda svedoče o istinskoj slobodi, ocenila je.

- Nije to neka izmišljena demokratija na američki način, niti evropska liberalna demokratija. Ovo je prava sloboda i volja većine. Ovo je glas većine srpskog naroda - rekla je.

Srbima je poželela da ostanu istrajni.

- Potrebno je još mnogo toga izdržati. Ali to je suština života – borba svetlosti i tame, dobra i zla.

(Srbija Danas/RT Balkan)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.