MOSKVA ODBACUJE AMERIČKE OPTUŽBE: Rusija se ne meša u vaše predstojeće izbore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 14:17

MOSKVA ODBACUJE AMERIČKE OPTUŽBE: Rusija se ne meša u vaše predstojeće izbore!

Iz SAD stižu optužbe da i Iran želi da utiče na ishod

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da Moskva odbacuje optužbe koje stižu iz Vašingtona da je Rusija želela da se umesa u predstojeće predsedničke izbore u SAD.

-Optužbe su neosnovane i netačne. Nažalost, moram i ovakve stvari da komentarišem. Optužbe na račun Rusije pljušte svaki dan, ali su bez osnova, nisu bazirane ni na kakvim činjenicama. Više liče na skupljanje političkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena uoči izbora, rekao je Peskov.

Osim na račun Rusije iz SAD stižu optužbe da i Iran želi da utiče na ishod predsedničkih izbora zakazanih za 3. novembar.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IZMIŠLJENO" Moskva i Teheran odbacuju navode Vašingtona: Rusija i Iran se NE MEŠAJU U AMERIČKE IZBORE

Izvor: Blic, 22.Okt.2020

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je danas da Moskva odbacuje optužbe koje stižu iz Vašingtona da je Rusija želela da se umeša u predstojeće predsedničke izbore u SAD.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.