Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024, 12:17

Luković: Bezbednosna situacija u Srbiji pod kontrolom

General policije i pomoćnik direktora policije za spcijalne i posebne jedinice Dejan Luković izjavio je danas, povodom terorističkog napada u Moskvi nakom koga je pojačano prisustvo policije i vojske na ulicama Beograda, da je bezbednosna situacija u Srbiji pod kontrolom, istakavši da su 23. marta angažovane sve raspoložive snage kako bi bezbednost u državi bila na višem nivou i da bi se građani osećali što bezbednije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sva raspoloživa sredstva i ljudstvo na terenu u potrazi za devojčicom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024

General policije i pomoćnik direktora policije za specijalne i posebne jedinice Dejan Luković izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić, da je Policijska uprava Bor nadležna za taj slučaj zato što se desio na toj teritoriji, ali da je istog trenutka kada su u Boru videli da ne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.