Ludilo u Moskvi: Huligan napao kapitena Spartaka Glušakova

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u Moskvi: Huligan napao kapitena Spartaka Glušakova

Veliki incident dogodio se na utakmici Lige Evrope u Moskvi između Spartaka i bečkog Rapida.

Austrijanci su slavili pobedu od 2:1 kojom su makar privremeno izbili na prvo mesto, dok su Moskovljani potisnuti na poslednju poziciju.

Ipak, sve što se dešavalo na terenu ostalo je u senci incidenta iz 70. minuta kada je jedan huligan utrčao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na teren i napao Denisa Klušakova.

Srećom, brzo su reagovali igrači moskovskog kluba, uhvatili su huligana i on je dalje uz pratnju redara i policije izveden sa stadiona.

Ovako nešto se i moglo očekivati pošto je poznato da je Glušakov u nemilosti vodeće navijačke grupe moskovskog kluba posle konflikta koji je imao sa trenerom Masimom Karerom.

Nedavno su vođe navijača Spartaka tražile od njega da napusti klub, a od čelnika Moskovljana da mu oduzmu kapitensku traku.

Spartak je u trenutku kada je navijač utrčao na teren vodio sa 1:0 golom Ze Luisa u 20. minutu. Ipak, Rapid je u završnici preko Muldura u 80. minutu i Šobensbergera u sudijskoj nadoknadi došao do pogodaka i pobede.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.