Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 18:48

Lokomotiva će voziti bez Žoaa Marija

Portugalac ne ostaje u Moskvi

Veliki su rezovi u Lokomotivi. Uprava je rešila da napravi generalno spremanje i tima i stručnog štaba, pošto su izgleda finansije dobro oslabile u poslednjih godinu dana.

Najavljeno je iz Moskve da će tim doživeti velike izmene, da će se više forsirati mladi igrači iz klupske škole. Prvi igrač koji će „ispati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz voza“ za narednu sezonu je Žoao Mario. Fudbaler Intera je na pozajmici u Rusiji, a Lokomotiva je već obavestila Italijane da neće iskoristiti opciju da otkupi portugalskog igrača.

To zadovoljstvo bi koštalo Mašinovođe 18.000.000 evra, a oni trenutno nemaju toliki novac. Niti ih je Žoao Mario nešto oduševio igrama. Skupio je 15 nastupa na dva fronta od avgusta do danas, postigao gol, za četiri asistirao.

Razloga za optimizam u Interu, da će se osloboditi skupo plaćenog igrača, ipak ima. Za Žoaa Marija, kojeg su nerazuri kupili u leto 2016. od Sportinga za 40.000.000 evra, zainteresovani su Marselj, Betis i – Sporting. Njemu ugovor sa Interom ističe u leto 2022. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.