Izvor: Beta, 06.Apr.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari: Skripalj više nije u kritičnom stanju

Bivši ruski dvostruki agent Sergej Skripalj, otrovan nervnim agensom pre mesec dana, više nije u kritičnom stanju, saopštili su danas lekari.Bolnica u Solsberiju saopštila je da Skripalj dobro reaguje na lečenje i da se njegovo stanje "brzo poboljšava", preneo je Bi-Bi-Si (BBC).Skripalj (66) i njegova ćerka Julija (33) u bolnici su više od mesec dana pošto su pronadjeni na klupi bez svesti.Britanske vlasti navode da su otrovani nervnim agensom novičok i za to optužuju Rusiju, Moskva negira optužbe za koje tvrdi da su neosnovane.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Skripalj nije više u kritičnom stanju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Apr.2018

Bolnica u Engleskoj je saopštila da bivši ruski špijun Sergej Skripalj nije više u kritičnom stanju i zdravlje mu se "rapidno popravlja." Skripalj je "dobro odgovara na tretman, rapidno napreduje, i nije više u kritičnom stanju," rekla je Christine Blanshard, medicinski direktor okružne bolnice...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.