Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2023, 22:30

Lavrov sa ambasadorima zemalja BRIKS-a: Borba protiv destruktivnih postupaka Zapada

MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa ambasadorima zemalja BRIKS-a u Moskvi istakao je potrebu za zajedničkim naporima u cilju suprotstavljanja destruktivnim postupcima Zapada koje imaju za cilj rušenje bezbjednosne arhitekture.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Rusija će reagovati"

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 19:32

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da će Moskva reagovati na pokušaje Zapada da potkopa odnose Rusije sa saveznicima...Kako je istakao, Moskva smatra da trenutni nivo odnosa evroazijskih država sa SAD i EU ne predstavlja pretnju ukoliko bude zasnovan na ravnopravnosti i transparentnosti....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.