Lavrov i Selaković 16. aprila u Moskvi

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 12:43

Lavrov i Selaković 16. aprila u Moskvi

Rusko ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je danas susret najviših diplomata Rusije i Srbije u Moskvi 16. aprila.

"Ministar Sergej Lavrov ugostiće srpskog kolegu Nikolu Selakovića u Moskvi 16. aprila“, rekla je novinarima portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na današnjoj konferencijia za štampu, prenosi TAS S.

Agencija navodi da je Zaharova dodala da se planira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da tokom susreta dvojica ministara razgovaraju o bilateralnoj saradnji i razmene mišljenja o nekim aktuelnim globalnim i regionalnim pitanjima.

Tokom posete Beogradu u decembru, Lavrov je pozvao svog srpskog kolegu Selakovića,koji je funkciju preuzeo krajem oktobra, u radnu posetu Rusiji, podseća TAS S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.