Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija je spremna da posreduje u katarskoj krizi

MOSKVA - Rusija je spremna da pomogne u posredovanju u sporu između Katara i arapskih zemalja ukoliko se to od nje bude tražilo, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

"Zainteresovani smo za okončanje ove krize, vodeći računa o zajedničkim brigama i tražeći rješenje koje će biti prihvatljivo za sve učesnike ovog procesa", rekao je Lavrov za kurdsku televiziju, prenosi Rojters.

Prema njegovim riječima Rusija podržava posredničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << napore kuvajtskog emira.

"Ukoliko kao dio tih napora ili uz njih sve strane smatraju da bi Rusija takođe mogla da učini nešto korisno, bićemo spremni da odgovorimo na takve apele", kazao je Lavrov.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Rusija spremna da posreduje u katarskoj krizi

Izvor: B92, 24.Jul.2017

Moskva -- Rusija je spremna da pomogne u posredovanju u sporu između Katara i arapskih zemalja ukoliko se to od nje bude tražilo, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.."Zainteresovani smo za okončanje ove krize, vodeći računa o zajedničkim brigama i tražeći rešenje koje će biti prihvatljivo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.