Lavrov: Nema razloga za optuživanje Rusije zbog komplikovanja situacije u Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Nema razloga za optuživanje Rusije zbog komplikovanja situacije u Ukrajini

13.04.2014. -

Nema razloga za optuživanje Rusije zbog komplikovanja situacije na jugu i jugoistoku Ukrajini, izjavio je danas šef MSP RF Sergej Lavrov u toku telefonskog razgovora sa v.d. ministra spoljnih poslova Ukrajine Andrejom Dešicom.

Razgovor je obavljen na inicijativu ukrajinske strane . Dešica je tvrdio da su na istoku Ukrajine aktivni nekakvi ruski agenti.

Lavrov je izjavio da Moskva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << smatra neprihvatljivim pretnje Kijeva o napadu na zgrade u ukrajinskim gradovima Donjecku i Lugansku, koje su zauzele pristalice federalizacije Ukrajine.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Zaustavljanje građanskog rata u Ukrajini zavisi od Zapada

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014

13.04.2014. -..Događaji u jugoistočnoj Ukrajini su uzeli veoma opasan zaokret, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova. Moskva oštro osuđuje naređenje izdato od strane pučističkog-nametnutog predsednika Mihaila Turčinova za odobravanje "bezbednosne operacije" u istočnim regionima zemlje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.