Izvor: RTS, 11.Feb.2022, 23:54

Lajpcig sa tri lepa gola do pobede protiv Kelna

U prvom meču 22. kola nemačke Bundeslige ekipa Red Bul Lajpciga savladala je ekipu Kelna sa 3:1.
Ekipa Domenika Tedeska ovim trijumfom probila se među četiri najbolje plasirane ekipe, što je delovalo jako daleko u momentu kada je ovaj trener, koji je prethodno radio u Šalkeu i Spartaku iz Moskve, stigao u ovaj klub.

Ovo je peti trijumf u šest mečeva (poraz od Bajerna 3:2) otkako je nemački šampionat nastavljen posle praznika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << početkom januara.
Nkunku je postigao prvi gol u 25. minutu iz slobodnog udarca. Dani Olmo je postigao gol u 54. minutu, da bi Anhelino tri minuta kasnije uradio to isto.
Lemperle je smanjio poraz svog tima u nadoknadi vremena.
Tabela: 
Bajern Minhen 52
Borusija Dortmund 43
Bajer Leverkuzen 38
Red Bul Lajpcig 34
Union Berlin 34
Frajburg 33
Keln 32
Hofenhajm 31
Ajntraht Frankfurt 31
Majnc 30
Bohum 25
Volfsburg 24
Borusija Menhengladbah 23
Herta 23
Arminija Bilefeld 22
Augsburg 22
Štutgart 18
Grojter Firt 10
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bohum silovit protiv Bajerna, pobeda Grojter Firta

Izvor: RTS, 12.Feb.2022, 18:53

Bohum ubedljivo savladao minhenski Bajern u meču 22. kola nemačke Bundeslige. Na skroz drugoj strani tabele, Grojter Firt stigao do trijumfa, u meču sa Hertom. . Meč Bajerna počeo je onako kako obično počinju mečevi Bajerna – golom Roberta Levandovskog...No, sve...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.