Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 08:54

LUDI TIKET, petak, 296.425 dinara: Bežanijska saga o prelazima

Iz Frankfurta kvota 7,00, a iz Moskve 5,30, i to zbog gola u poslednjem minutu meča Lokosa sa Marseljom

Nemoj sada neko da prokomentariše, kako „legenda kaže“, da je igrač sa Bežanije uspeo da pogodi pet prelaza, pa da štiklira kvotu 2.877,92. Fakti su pred vama!

Tiket je popunjen na uplatno-isplatnom mestu Bežanija 1.1, na njega je uplaćeno 100, a na kraju isplaćeno 296.425 dinara. I, sve je išlo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao po loju, jer kada hoće, onda nema zbog čega da brineš. Olimpijakos sa Antverpenom, Leverkuzen i Ferencvaroš, Monako sa Šturmom , svi su oni došli uz prelaz X-1! Ove pobede motale su se između kvote 4,10, i kvote 4,40, međutim majstor sa Bežanije je objasnio kako se tipuje kada je rekao da će u Frankfurtu i Moskvi doći tip X-X. To polsednje bilo je na žilet, budući da su Lokosi igrali s igračem manje i gubili do 89. minuta. Zbog toga, za navedene utakmice, mane koeficijentima 7,00, kao i 5,30 zaista ni za igru u singlu nema.

Na kraju, nismo tu samo da aplaudiramo. Konkretno, ovom listiću sledovala je isplata “SUPER MULTI BONUSA” u iznosu od 8.633 dinara. Čestitamo na zasluženo ostvarenom pravu na benefit, uz divljenje onome što je do njegove isplate dovelo.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.