LUDA SCENA IZ CENTRA GRADA! Momak vozio devojku NA KROVU - razlog će vas zaprepastiti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 18:42

LUDA SCENA IZ CENTRA GRADA! Momak vozio devojku NA KROVU - razlog će vas zaprepastiti (VIDEO)

Sergej Kosenko vozio je Moskvom svoj "bentli" dok je njegova devojka Ilona, bila na krovu kola. Ona je bila vezana za krov kanapom i trakom, a njegova leva ruka i njena desna ruka bile su vezane lisicama.

Kosenko i njegova devojka su se tako vozili ulicama Moskve zbog najnovijeg izazova na društvenim mrežama koji se zove "test poverenja". Ona je sve vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila na krovu, vezana, a tokom vožnje nailazili su na rupe na putu.

A post shared by Sergey Kosenko (@sergey_kosenko)

Podelio je snimak kasnije na svojim nalozima na društvenim mrežama, na kojima ga prati oko pet miliona ljudi.

Policija ga je kaznila sa 750 rubalja, što je ekvivalentno iznosu od - 5 evra a što je pokazao u storiju na svom nalogu na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.