LOKOMOTIVA OBEZBEDILA VAŽAN POTPIS: Jedan od najboljih igrača ostaje u Moskvi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 18:38

LOKOMOTIVA OBEZBEDILA VAŽAN POTPIS: Jedan od najboljih igrača ostaje u Moskvi (FOTO)

Marko Nikolić može da odahne.

Jedan brat Mirančuk, Aleksej, od ovog leta je u Atalanti, a drugi, Anton (25), nastaviće još četiri godine da nosi dres Lokomotive iz Moskve pošto je potpisao ugovor do leta 2024. godine.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

Mirančuk je već je osam sezona član Lokomotive i odigrao je do sada 119 utakmica i postigao 26 golova za klub u kojem je prvi trener Marko Nikolić. Na utakmici sa Atletikom iz Madrida u utorak veče u Ligi šampiona Anton je postigao gol za Ruse iz penala (1:1).

Do sada u karijeri ofanzivni vezista je u dresu Lokomotive osvojio jednu titulu prvaka Rusije, tri Kupa i jedan Superkup Rusije.

Together until 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣❤️💚

Anton Miranchuk has signed a new long-term contract with Lokomotiv✍️#FCLM pic.twitter.com/K7zmUUpVwN

— FC Lokomotiv Moscow (@fclokomotiv_eng) November 4, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.