Kup konfederacija: Portugaliji “bronza”

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup konfederacija: Portugaliji “bronza”

Fudbalska reprezentacija Portugalije osvojila je treće mesto na Kupu konfederacija pošto je u Moskvi savladala selekciju Meksika posle produžetaka sa 2:1 (1:1, 0:0).

Malo je nedostajalo da treće mesto pripadne Meksikancima pošto su sve do 91. minuta imali prednsot od 1:0 do koje su došli autogolom Neta i 54. minutu. Međutim, iskusni defanzivac Pepe u sudijskoj nadoknadi je doneo izjednačenje i produžetke Portugaliji, koja je bila bolji rival, ali nije koristila svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šanse.

Ono što su propustili tada nadoknadili su u dodatnih pola sata pošto je u 104. minutu Adrijen Silva realizovao penal, a zanimljivo je da je Anre Silva promašio jedanaesterac u prvom poluvremenu, tačnije njegov udarac je odbranio Očoa.

Obe ekipe su meč završile sa po 10 igrača pošsto je sa jedne strane isključen Nelson Semedo u 106. minutu, a sa druge Raul Himenez u 112. minutu.

Za trofej na Kupu konfederacija od 20.00 sati igraće svetski prvak Nemačka i šampion Južne Amerike Čile.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugal osvojio treće mesto na Kupu konfederacija

Izvor: Beta, 02.Jul.2017

Fudbalska reprezentacija Portugala osvojila je danas treće mesto na Kupu konfederacija, pošto je posle produžetaka i preokreta u Moskvi pobedila Meksiko sa 2:1.Pred skoro 43.000 gledalaca na stadionu Spartaka iz Moskve, Meksiko je poveo u 54. minutu autogolom Neta. Portugal je izjednačio golom Pepea...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.