Kulja gust dim; Moskva je pogođena VIDEO

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 05:54

Kulja gust dim; Moskva je pogođena VIDEO

Eksplozija i požar u jednoj od zgrada u moskovskom poslovnom distriktu. Ministarstvo odbrane Rusije tvrdi da je glavni grad gađan ukrajinskim dronom.

Eksplozija se dogodila oko četiri sata ujutru, po lokalnom vremenu, a prema pisanju BBC-ja, odjeknula je celim distriktom.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin je naveo da je ruski PVO otkrio dron i da je on oboren.

Na društvenim mrežava već su objavljene fotografije i snimci na kojima se vidi crni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dim koji kulja i jedne od zgrada u moskovskom poslovnom cenru.

Sobjanin je dodao da je dron, nakon što ga je gradska protivvazdušnaodbrana detektovala, iznenada promenio smer i pao na deo Moskve koji se zove Krasnopresnenskaja Embankment, u kom se nalaze zgrade ruske vlade.

U izveštaju se dodaje da u tom napadu nije bilo stradalih, niti povređenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.