Krvav obračun ruske FSB sa teroristima VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 16:07

Krvav obračun ruske FSB sa teroristima VIDEO

Tokom specijalne operacije u gradu Karabulak u Ingušetiji, snage bezbednosti su eliminisale šestoricu militanata koji su pružili oružani otpor.

Ovo je rekao za RIA Novosti izvor u regionalnim bezbednosnim snagama.

Izvor je naveo da je, prema preliminarnim podacima, tokom sukoba eliminisano šest militanata, čiji se identitet utvrđuje.

Regionalni operativni štab saopštio je u subotu da je od 19.30 sati po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moskovskom vremenu na teritoriji Karabulaka uveden režim protivterorističke operacije.

Prema podacima Nacionalnog komiteta za borbu protiv terorizma, bezbednosne agencije su u Ingušetiji, tokom operativnih aktivnosti potrage, u jednoj od stambenih zgrada otkrile grupu miltanata koji su planirali da izvrše terorističke napade.

Kako se navodi, militanti su prilikom pokušaja snaga bezbednosti da ih uhapse, otvorili vatru na policajce koji su na to odgovorili. Specijalne snage ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) blokirale su militante u stambenoj zgradi, a stanovnici obližnjih kuća su evakuisani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.