Kazna od 4.000 evra Depardijeu za vožnju u pijanstvu!

Izvor: Poznati.info, 21.Jun.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna od 4.000 evra Depardijeu za vožnju u pijanstvu!

Francuski glumac Žerar Derpardje osuđen je danas u otsustvu na kaznu od 4.000 evra i šest meseci zatvora uslovno zbog vožnje u pijanom stanju 2012. godine.

Depardje, odskora državljanin Rusije, mogao je da dobije maksimum od 4.500 evra i do dve godine zatvora uslovno.

Napušta domovinu da bi uštedeo: Žerar Depardje | Foto: AP

Kod Depardjea, koji je 29. novembra 2012. godine pao sa skutera, otkriveno je da je imao je 1,8 promila alkohola u krvi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dok je u Francuskoj dozvoljeno 0,5 promila.

“Saopštiću Depardiju koja je presuda i sledeće nedelje ću ga videti u Moskvi, gde je na snimanju filma”, rekao je njegov advokat Erik de Komon.

Depardje (64) nije 24. maja prisustvovao ni početku suđenja. Njegov branilac je tada naveo da je prebivalište glumca u Belgiji i da zato nije ni dužan da dođe na sud.

Glumac je januara u državljanstvo Rusije, a najpre je zahtev za državljantrsvo podneo u Belgiji.

Izvor: Novosti.rs
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Depardieu osudjen na novčanu kaznu zbog vožnje u pijanom stanju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2013

Francuski sud osudio je glumaca   Gerarda  Depardiea   da plati kaznu veću od 5 tisuća dolara zbog vožnje skuterom  u alkoholiziranom stanju, a dozvola će mu biti oduzeta na pola godine. Glumac je osudjen u odsutstvu, jer se do sada ibjegavao pojavljivanje na sudu. Depardieu snima film ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.