Karneks na sajmu Prodexpo u Moskvi

Izvor: Beta, 12.Apr.2021, 15:31

Karneks na sajmu Prodexpo u Moskvi

Mesna idustrija Karneks (Carnex) iz Vrbasa izlaže svoje proizvode na sajmu prehrambene robe Prodexpo u Moskvi, koji je otvoren danas i traje do 16. aprila.Na najvećoj izložbi hrane u Rusiji Karneksovi proizvodi su već dobro poznati i nagradjivani, navela je kompanija i podsetila da je na poslednjem sajmu na kom su učestvovali osvojila pet zlatnih medalja i jednu srebrnu."Ovakve nagrade su još jedna potvrda da kao zemlja imamo vrhunske proizvode koji su po svim svetskim kriterijumima najvišeg kvaliteta", ističe se u saopštenju Karneksa.U organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije na sajmu u Moskvi ove godine proizvodne programe i izvozne kapacitete predstaviće 11 kompanija iz Srbije.Osim suhomesnatih proizvoda i mesnih preradjevina na sajmu u Moskvi biće predstavljena ponuda srmznutog voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, kao i sušenog voća.Prodexpo svake godine poseti najmanje oko 70.000 posetilaca iz više od 110 zemalja. Ove godine na sajmu učestvuje 2.660 izlagača iz 73 zemlje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PKS: Rusi prepoznaju kvalitet srpske hrane i rado je kupuju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 14:27

Veliki ruski trgovci, dobavljači i distributeri zainteresovani su za još veći uvoz kvalitetne srpske hrane, najviše mlečnih i mesnih proizvoda, kao i suvog, zamrznutog i prerađenog voća i povrća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.