Kapelo i zvanično na klupi Rusije

Izvor: B92, 26.Jul.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo i zvanično na klupi Rusije

Trofejni italijanski stručnjak Fabio Kapelo potpisao je u Moskvi dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Rusije.

Njegov glavni cilj biće da "zbornaju" odvede na Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Finansijski detalji Kapelovog ugovora nisu objavljeni.

Kapelo je na mestu selektora Rusije zamenio Holanđanina Dika Advokata koji je otišao u junu nakon neuspeha ekipe na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropskom prvenstvu.

Kapelo je bio bez angažmana od februara kada je otišao sa mesta selektora Engleske nakon neslaganja sa odlukom čelnika saveza da oduzmu kapitensku traku Džonu Teriju.

U dosadašnjoj trofejnoj trenerskoj karijeri Kapelo je vodio Milan, Juventus, Romu i Real Madrid. On je osvojio ukupno 14 trofeja sa ovim ekipama.

Selekcija Rusije će u kvalifikacijama za SP igrati u F grupi sa Portugalijom, Izraelom, Severnom Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabio Kapelo novi selektor Rusije

Izvor: Beta, 26.Jul.2012

MOSKVA, 26. jula 2012. (Beta-AP) - Bivši selektor engleske fudbalske reprezentacije Fabio Kapelo potpisao je u četvrtak dvogodišnji ugovor sa ruskim fudbalskim savezom i vodiće nacionalni tim ove države na Svetsk.

Nastavak na Beta...

Kapelo zvanično na klupi Rusije

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jul.2012

Trofejni italijanski stručnjak Fabio Kapelo potpisao je u Moskvi dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Rusije.. Njegov glavni cilj biće da Zbornaju odvede na Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.. Finansijski detalji Kapelovog ugovora nisu objavljeni.. Kapelo je na mestu selektora Rusije zamenio Holanđanina...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kapelo zvanično selektor ruske fudbalske reprezentacije

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2012

26.07.2012. -..Novi glavni trener ruske fudbalske reprezentacije je Italijan Fabio Kapelo. 66-godišnji stručnjak je potpisao dvogodišnji ugovor sa Ruskim fudbalskim savezom, rečeno je na specijalnoj konferenciji za štampu. Vršilac dužnosti šefa Ruskog fudbalskog saveza Nikita Simonjan je rekao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.