Kako izgleda paradni kabriolet Aurus

Izvor: Vostok.rs, 19.Apr.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izgleda paradni kabriolet Aurus

Paradni kabriolet iz porodice novih ruskih automobila premijum klase Aurus, nastalih u projektu Kortež, prvi put prikazan je bez maske. Video snimak načinjen na probi Parade pobede u podmoskovskom gradu Alabinu objavila je televizijska stanica Zvezda. Na probi su učestvovale i jedinice pešadije, mehanizovana kolona i avijacija.
Kako je već pisano, kabrioleti su se pojavili iz proizvodnje uoči Parade pobede kako bi učestvovali na manifestaciji koja se devetog maja u čast pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu tradicionalno održava na Crvenom trgu u Moskvi.
Kabriolet je napravljen u stilu sedana Aurus Senat S600, a koristiće se na zvaničnim manifestacijama. Moguće da će se naći i u slobodnoj prodaji. Automobil je opremljen mekim krovom na sklapanje i podesivim rukohvatom za vožnju u stojećem stavu. Za razliku od sedana paradni Aurus ima dvoja vrata. Novi automobili će zameniti stare sovjetske kabriolete ZIL koji su se decenijama koristili na svečanostima p0vodom Dana pobede. Automobili iz porodice Aurus smatraju se konkurentima Bentliju i Rols Rojsu. Privatnim kupcima iz Rusije prva vozila biće isporučena u trećem ili četvrtom kvartralu ove godine. Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video snimak paradnog kabrioleta marke Aurus koji će učestvovati na Paradi pobede, ali sa maskirnom ceradom. Russia beyond
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

RUSI PREDSTAVILI MOĆNU PUTINOVU LIMIZINU I TO KABRIOLET: Evo kako se spremaju za Dan pobede! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Apr.2019

Rusi su tokom priprema za proslavu Dana pobede, koja će se tradicionalno održati 9. maja, prvi put predstavili kabriolet marke "aurus", bez kamuflažne zaštite.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.