KARLSON U ŠOKU Američki novinar objavio novi snimak iz Moskve: Ovo bi moglo da radikalizuje Amerikance  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:16

KARLSON U ŠOKU Američki novinar objavio novi snimak iz Moskve: "Ovo bi moglo da radikalizuje Amerikance" (VIDEO)

Bivši voditelj Foks njuz-a tvrdi da na Zapadu ne znaju ništa o ovome

Američki novinar Taker Karlson nakon posete prodavnici u Moskvi rekao da su cene u Rusiji četiri puta niže nego u Sjedinjenim Državama. Novinar je na svom sajtu objavio snimak posete hipermarketu "Ašan".

U prodavnici je kupio namirnice koje svake nedelje kupuje četvoročlana porodica. Karlson je za to platio 9.481 rublju. (oko 104 dolara). U SAD bi ga, prema rečima novinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takva korpa koštala 400 dolara.

Karlson je takođe skrenuo pažnju na prisustvo proizvoda zapadnih kompanija u Ašanu.

🇺🇸🇷🇺‼️🚨Tucker went shopping in Russia, explains how it is. pic.twitter.com/EzOwN23s0U

— Lord Bebo (@MyLordBebo) February 15, 2024

Novinar je zaključio da bi poseta ruskoj prodavnici prehrambenih proizvoda u Rusiji mogla da „radikalizuje“ američke građane protiv njihove vlade.

Full clip, including the small choice of bread pic.twitter.com/VDMp31gZTM

— Lord Bebo (@MyLordBebo) February 15, 2024

Taker Karlson je posetio Moskvu kako bi intervjuisao predsednika Vladimira Putina, što je bilo objavljeno u noći 9. februara.

Novinar je odluku da uzme intervju od Putina objasnio time da Amerikanci „nemaju pojma“ o tome šta se dešava u Rusiji i Ukrajini.

Izvor: Srbija Danas/Sputnjik/Prenela: T.M.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.