Jovanović: Spartak Moskva utakmica karijere

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Spartak Moskva utakmica karijere

Mladi defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović raduje se odlasku u Moskvu, gde če tim Nenada Lalatovića u oslabljenom sastavu, odigrati prijateljski meč sa Spartakom na otvaranju novog stadiona na kojem će se igrati i utakmice svetskog prvenstva 2018. godine. Talentovani štoper crveno-belih kaže da će mu predstojeći duel (05. 09) biti utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << karijere.

- Očekujem pre svega dobru utakmicu. Za mene će to biti utakmica karijere jer nikad u životu nisam imao priliku da igram pred tolikim brojem ljudi. Velika je čast što ćemo baš mi otvoriti taj stadion, novi dom fudbalera Spartaka, i objekat na kojem će se igrati i svetsko prvenstvo - pun je pozitivnih utisaka Jovanović, prenosi zvanični klupski sajt.

Biće to prijateljska utakmica dva kluba čiji navijači gaje bratske odnose. Međutim, za Zvezdinog štopera, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor, to je prilika i da se nametne treneru.

- Biće jako lep ambijent, njihovi navijači će nas dobro dočekati, stvarno sam oduševljen i jedva čekam utakmicu. Ne samo zbog ambijenta, već zato što ću pokušati da se nametnem šefu i stručnom štabu. Ja ću igrati kao da je prvenstvena utakmica. Daću svoj maksumum jer mi je mnogo bitno da odigram dobro i da se nametnem. Moram iskoristiti svaki minut da steknem poverenje trenera, makar to bila i prijateljska utakmica - jasan je Jovanović.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.