Izvor: FudbalSrbija.net, 21.Avg.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna pobeda kadeta u Moskvi

21.08.2014.
Stadion: „Spartakovec“. Gledalaca: 500. Sudija: Konstantin Ždanov. Pomoćnici: David Ferzalijev i Maksim Kasimov (svi iz Rusije). Žuti kartoni: Puzić, Petrović (Srbija), Dragomir (Rumunija).
STRELCI: 1:0 – Đorđe Jovanović u 5, 1:1 – Vlad Mihai Dragomir u 46, 2:1 – Miloš Zličić u 72.minutu.
SRBIJA: Vladan Đekić – Marko Keča, Ranko Veselinović, Strahinja Bošnjak, Ranko Jokić – Njegoš Petrović, Stefan Mihajlović (od 79.Jovan >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << Vlalukin), Veljko Nikolić (od 49.Nikola Puzić) – Luka Ilić (od 49.Uroš Vuković), Dejan Joveljić, Đorđe Jovanović (od 64.Miloš Zličić).
RUMUNIJA: Iliesku – George (od 41.Podina), Dima, Nečiu, Ivanesku (od 41.Lazar) – Boboč, Dragomir, Ene (od 68.Vidrašan), Kraju (od 76.Matan) – Mikovšči, Mezin (od 58.Ganea).
Mlađa kadetska reprezentacija Srbije zabeležila je još jednu pobedu na turniru u Moskvi,i tako došla na korak od osvajanja trofeja.U drugom meču na turniru,nakon pobede nad Kiprom od 3-0,poražena je i selekcija Rumunije rezultatom 2-1,golovima Đorđa Jovanovića i Zličića.
Nakon utakmice naš selektor Milan Đuričić nije krio zadovoljstvo:
„Bila je ovo utakmica na veoma visokom nivou za oba tima, možda i jedna od najtežih koje je ova generacija do sada igrala. Znali smo da su Rumuni odlična ekipa, sa nekoliko vanserijskih pojedinaca u veznom redu, ali naši momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili na sastanku i uspeli smo da pobedimo. Veoma sam zadovoljan njihovom igrom i odnosom prema obavezama, pružili su sve od sebe, a trud je nagrađen pobedom. Pokušaćemo da što bolje oporavimo ekipu za poslednji meč sa Rusijom i da donesemo pehar u Srbiju.“-izjavio je Đuričić za sajt FSS a prenosi fudbalsrbija.net
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.