JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U RUSKOJ GIMNAZIJI! Evo zašto je devojčica pucala na kolege iz razreda

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 11:39

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U RUSKOJ GIMNAZIJI! Evo zašto je devojčica pucala na kolege iz razreda

Tragedija u Brjanskoj gimnaziji desila se rano jutros, ima povređenih i ranjenih

U gimnaziji u Brjansku, jugozapadno od Moskve, rano jutros došlo je do pucnjave. Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je 14-godišnja učenica donela oružje u školu i ispalila nekoliko hitaca. Pet osoba je ranjeno, jedna devojčica je preminula od zadobijenih povreda, a devojčica koja je otvorila vatru je izvršila samoubistvo.

Prethodno je gradska administracija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštila da je u 9.15 u gradsku dispečersku službu stiglo obaveštenje o pucnjavi u gimnaziji br. 5 i da ima dvoje poginulih i četvoro ranjenih, te da se pretpostavlja da je učenica izvršila samoubistvo.

Devojčica je pucala iz lovačkog oružja koje je u posedu njenog oca.

U policiji smatraju da je uzrok pucnjave sukob sa kolegama iz razreda.

Prema navodima medija, devojčica je ušla u školu i popela se na 4. sprat do svoje učionice. U toku je bio čas biologije, a ona je, kako se navodi, otvorila vrata i počela da puca na svoje drugove iz razreda.

Lekari su potvrdili kako se dve žrtve nalaze u srednje teškom stanju.

- Jedno dete je primljeno, ima povredu ramena i kolena, stanje je srednje težine. Pružamo prvu pomoć i najverovatnije će biti prevezeno u dečju bolnicu - izvijestili su iz gradske bolnice Brjansk.

Regionalna dečja bolnica izvijestila je da je još jedno ozleđeno dete primljeno s ranom levog ramena.

- Ima 14 godina, ima prostrijelnu ranu. Stanje mu je srednje teško, hospitaliziran je - rekao je izvor.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznato gde je devojčica koja je ubila malu Mariju nabavila oružje: Novi detalji pucnjave u školi u Rusiji

Izvor: Blic, 07.Dec.2023

Ruski nadležni organi utvrdili su da je puška iz koje je pucala učenica u školi u Brjansku pripadala njenom ocu i da je on imao dozvolu za posedovanje oružja, saopštila je danas pres-služba ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova za Brjansku oblast.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.