JEDNA OSOBA POGINULA I DVE NESTALE U STRAŠNOJ EKSPLOZIJI BLIZU MOSKVE: Srušili se treći, četvrti i peti sprat višespratnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 09:52

JEDNA OSOBA POGINULA I DVE NESTALE U STRAŠNOJ EKSPLOZIJI BLIZU MOSKVE: Srušili se treći, četvrti i peti sprat višespratnice

Istražni komitet je pokrenuo krivični postupak u vezi sa pružanjem usluga koje ne ispunjavaju uslove bezbednosti.

Jedna osoba je poginula, a još dve se vode kao nestale pod ruševinama, nakon eksplozije gasa u višespratnoj stambenoj zgradi u gradu Balašiha kod Moskve, javila je danas agencija RIA Novosti, pozivajući se na hitne službe.

Prema rečima regionalnog guvernera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moskve Andreja Vorobjeva, eksplozija se dogodila oko 08:20 časova po lokalnom vremenu na četvrtom spratu objekta.

Srušili su se treći, četvrti i peti sprat zgrade, a oštećeno je najmanje 10 stanova. Još dve osobe su povređene i prebačene su u bolnicu, navodi ruska agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.