Izvor: Beta, 05.Maj.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz zapaljenog aviona izvučeno 41 telo, šestoro hospitalizovano (VIDEO)

U spaljenoj olupini aviona Aeroflota na moskovskom aerodromu Šeremetjevo pronadjeno je 41 telo, rekao je danas ruski ministar saobraćaja, Jevgenij Ditrih.On je rekao novinarima da je hospitalizovano šest osoba koje su preživele nesreću u nedelju uveče.Avion Suhoj Superdžet 100 zapalio se prilikom hitnog sletanja na aerodrom Šeremetjevo. Avion je poleteo za Murmansk, ali je požar izbio dok je bio u vazduhu, zbog čega se vratio na moskovski aerodrom.Na video snimku objavljenom na televiziji Rusija-24 vidi se kako avion sleće s velikim plamenom u njegovom zadnjem delu.Ruski istražni komitet saopštio je da su pronadjene crne kutije iz aviona, snimači leta i zvuka,  i da se kao mogući uzroci nesreće istražuju neiskusni piloti,  kvarovi opreme i loši vremenski uslovi.U trenutku nesreće područje Moskve bilo je zahvaćeno snažnom olujom. Nije objavljen razlog zbog koga su se piloti odlučili na prinudno sletanje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Iz zapaljenog aviona izvučeno 41 telo, šest osoba hospitalizovano

Izvor: OkRadio.rs, 06.Maj.2019, 13:38

U spaljenoj olupini aviona Aeroflota na moskovskom aerodromu Šeremetjevo pronađeno je 41 telo, rekao je ruski ministar saobraćaja, Jevgenij Ditrih. On je rekao novinarima da je hospitalizovano šest osoba koje su preživele nesreću. Avion Suhoj Superdžet 100 zapalio se prilikom hitnog sletanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.