Izvor: RTS, 09.Jul.2020, 10:25

Iz šampiona Španije u šampiona Evrope - Šengelija novi član CSKA

Gruzijski košarkaš Tornike Šengelija novi je član moskovskog CSKA. "Toko" u redove šampiona Evrope dolazi iz Baskonije, a sa ruskom ekipom potpisao je trogodišnji ugovor.
Ono što se danima najavljivalo se na kraju i obestinilo, "Toko" Šengelija je novi košarkaš CSKA iz Moskve.

Gruzijski košarkaš je u redove šampiona Evrope prešao iz Baskonije, sa kojom je pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana osvojio titulu u Endesa ligi, savladavši Barselonu u finalu.
Šengelija ima 28 godina, a tokom karijere je nastupao još za Valensiju, Šarleroa, Pepinster, Bruklin i Čikago.
"Toko", koji je u Baskoniji od 2014. godine, sa ruskom ekipom CSKA potpisao je trogodišnji ugovor.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milutinovu stigla žestoka konkurencija, potpisao Šengelija!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020

Posao ozvaničen...Gruzijski košarkaš Tornike Šengelija novi je član moskovskog CSKA sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor..."Toko" u redove šampiona Evrope dolazi iz Baskonije sa kojom je pre nekoliko dana osvojio titulu u Endesa ligi, savladavši Barselonu u finalu...Šengelija ima 28 godina,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.