Ispaljeno; Išlo ka Moskvi

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 07:01

Ispaljeno; Išlo ka Moskvi

Ruske snage protivvazdušne odbrane oborile su dve bespilotne letelice usmerene ka Moskvi.

"Oko četiri sata ujutru, Rusko ratno vazduhoplovstvo je oborilo dva vojna drona koja su bila na putu ka Moskvi. Jedan je oboren u Kaluškoj oblasti, a drugi iznad federalnog auto-puta", napisao je danas gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin na Telegramu.

Iz ruskog Ministarstva odbrane su saopštili da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su osujećeni pokušaji Ukrajine da izvrši "terorističke napade dronovima".

Pored dronova koji su ciljali Moskvu, ruske snage su jutros oborile još devet bespilotnih letelica.

"Iznad teritorija Kaluške i Moskovske oblasti, kao i grada Sevastopolja, osujećeni su pokušaji kijevskog režima da izvrši terorističke napade bespilotnim letelicama", navodi se u saopštenju ruskog ministarstva na Telegramu.

Dodaje se da u osujećenim napadima nije bilo žrtava i materijalne štete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogomaz: U granatiranju ruske oblasti Brjansk poginula dva civila, dva povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2023

U ukrajinskom granatiranju sela Čausi u Brjanskoj oblasti, dva civila su poginula, a dva su povređena, naveo je danas guverner Aleksandar Bogomaz na svom Telegram kanalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.