ISPLIVAO TAJNI RUSKI PLAN O NAPADU NA BRITANIJU?! Devet gradova na meti Moskve, ministar obrane izneo zastrašujuće upozorenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 17:39

ISPLIVAO TAJNI RUSKI PLAN O NAPADU NA BRITANIJU?! Devet gradova na meti Moskve, ministar obrane izneo zastrašujuće upozorenje

Rusija je prema britanskim obaveštajnim podacima dodala dva nova grada na svoju listu meta na tlu Velike Britanije!
Na spisku meta ruskih strateških bombardera sada se navodno nalazi devet gradova širom Velike Britanije. Među njima se odnedavno nalaze i dva grada u južnoj Engleskoj. Izvori iz obaveštajnih službi navode da jedan grad ima veze sa vojskom dok drugi nema.
Britanski portal Ekspres navodi da se na ruskom spisku verovatno nalaze gradovi sa istorijskim vezama sa oružanim snagama kao što su Olderšot, Кolčester i Portsmut, a spekuliše se da su među ostalim Četam, Tidvort i Solsberi.
Novi spisak, najpotpuniji koji su britanske obaveštajne službe ikada imale u rukama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PUTIN ĆE NAPASTI DEVET GRADOVA? Britanski obaveštajci otkrili TAJNI PLAN RUSIJE: Ako do rata dođe ovo će biti PRVE METE

Izvor: Blic, 17.Mar.2024

Rusija je dodala dve nove mete na svoju listu meta u Britaniji koje bi napala dugometnim strateškim bombarderima, upozorili su sinoć obaveštajni izvori.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.