Huawei fudbalska bajka

Izvor: ItRešenja.com, 04.Jul.2018, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei fudbalska bajka

Kompanija Huawei ispunila je snove fudbalskih fanova i odvela ih put Moskve gde su imali priliku da prisustvuju utakmici Srbija-Brazil.

Rezultat utakmice nije pokvario raspoloženje članova Huawei P20 tima a da utakmica nije jedino što je obeležila ovo putovanje dokaz su priča Miloša Nikolića i njegove devojke Miljane.

Naime, prilikom prijave na SEE MOOORE kreativni konkurs Miloš je na pitanje zašto bi baš >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << on trebao da bude izabran i vidi više na utakmici Srbija – Brazil, napisao da bi mu put u Rusiju bio ostvarenje snova ali i životna prilika da zaprosi svoju devojku zbog čega je Huawei žiri na čelu sa poznatim TV licima Marijom Kilbardom i Aleksandrom Stojanovićem odlučio da mu pruži tu mogućnost i ispuni želju i snove.

Da ovo nisu bile samo reči, dokazala su dela.

Pred sam povratak iz Moskve saznali smo da je svoju devojku zaista i zaprosio, a kako je to izgledalo i koliko je uzbuđenje i sreću izazvalo prenela nam je Miljana koja je tom prilikom izjavila:

„Miloš me je verio ispred Boljšoj teatra. Sve je prošlo savršeno, ne mogu da zamislim lepšu veridbu. Izabrao je pravo mesto, pravo vreme, pravi trenutak.“

Na šta je Miloš dodao:  „Pre 4 meseca sam video review za model Huawei P20 Pro na sajtu. Znao sam da će biti moj! Iz toga se rodilo nešto veoma dobro – na putovanje u Rusiju sam pošao sa devojkom i tamo smo se verili. To je i bio plan od samog početka.“

Osim njih, neki su u Moskvi proslavili i desetu godišnjicu braka, a kako je izgledao boravak Huawei tima u Rusiji zabeležila je kamera Huawei P20 objektiva što možete videti na fotografijama:

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Vatrena podrška Huawei tima srpskim orlovima

Izvor: ItRešenja.com, 04.Jul.2018

Sinoć su se na jednom od najprestižnijih intenacionalnih takmičenja srpski orlovi borili za prolaz u osminu finala, a najvatrenija i najglasnija podrška dolazila im je sa tribina, upravo od Huawei P20 tima...Pred sam početak utakmice uzbuđenje je bilo zaista veliko i nagađale su se prognoze koje...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.