Grof Božović o Marku Nikoliću: Najveći problem će biti navijači

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 19:31

"Grof" Božović o Marku Nikoliću: Najveći problem će biti navijači

Ruski mediji prilično burno su dočekali Marka Nikolića u Moskvi prilikom preuzimanja Lokomotive.

Deo javnosti ga je podržao, ali je deo izneo ozbiljne kritike na račun srpskog trenera.

Zato su iz ruskog "Sport Ekspresa" upitali Miodraga Božovića, bivšeg trenera Crvene zvezde, a sada Krila Sovjetova, da prokomentariše dolazak Nikolića u Rusiju.

Njih dvojica su vodili velike duele na klupama "večitih" rivala u sezoni 2016/2017, koju je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završio sa osvojenom "duplom krunom".

"Prvi i najveći problem će biti navijači, koji su idealizovali Sjomina. Sećam se da mi nije bilo lako da osvojim njihove simpatije, na nekim utakmicama su okretali leđa terenu. Ali, ako bude rezultata oni će verovati treneru. To je jedan od nepisanih zakona i fudbalu", izjavio je Božović.

Božović ima puno iskustva u ruskom fudbalu, dok je Nikolić dolaskom u Lokomotivu upisao šesti klub u svoj trenerski "CV".

Prethodno je bio trener Rada, Vojvodine, Partizana u dva navrata, Olimpije iz Ljubljane i Videotona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.