Gori kod Moskve

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 07:50

Gori kod Moskve

Požar je izbio rano jutros u selu Krivcovo kod Moskve, saopštila je pres-služba ruskog Ministarstva za vanredne situacije za Tass.

U ranim jutarnjim satima primljena je informacija o požaru na adresi Moskovska oblast, selo Krivcovo, gradski okrug Solnečnogorsk. Vatra je zahvatila drvene objekte na ukupnoj površini od 3.200 kvadratnih metara, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ministarstvo.

Vatrogasne ekipe pokušavaju da spreče da se vatra proširi na obližnje kuće i šumu.

Prema preliminarnim informacijama, nema žrtava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar zahvatio zgrade u selu kod Moskve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2023

Požar je izbio rano jutros u selu Krivcovo kod Moskve, saopštila je pres-služba ruskog Ministarstva za vanredne situacije za TASS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Požar u Pakistanu: Deset žrtava, među njima i šestoro dece

Izvor: B92, 12.Jul.2023

U požaru koji je rano jutros zahvatio kuću u gradu Lahoru na istoku Pakistana, stradalo je 10 ljudi, među kojima i šestoro dece, saopštila je policija...Dve žene, dva muškarca i šestoro dece između šest i 16 godina izgubili su živote, rekao je zamenik generalnog inspektora policije u Lahoru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.