Gatilov: Proterivanje diplomata iz ruske misije UN apsolutno neprijateljski čin SAD

Izvor: Vostok.rs, 31.Mar.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatilov: Proterivanje diplomata iz ruske misije UN apsolutno neprijateljski čin SAD

Proterivanje diplomata iz ruske misije Ujedinjenih nacija nije u skladu sa međunarodnim sporazumima, Moskva to gleda kao na neprijateljski čin, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri UN Genadij Gatilov.


„Te diplomate rade kao predstavnici Rusije pri UN, a ne pri ambasadi u SAD. Sve vezano za njihovo proterivanje je u suprotnosti sa svim međunarodnim sporazumima i konvencijama o diplomatskim odnosima“, istakao je on.

Gatilov je rekao da to nije prvi put da SAD proteruju ruske diplomate pri UN, naglasivši da Moskva to smatra apsolutno neprijateljskim činom.


Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Proterivanje diplomata iz UN - neprijateljski čin Amerike

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2018, 08:31

Proterivanje diplomata iz ruske misije Ujedinjenih nacija nije u skladu sa međunarodnim sporazumima, Moskva to gleda kao na neprijateljski čin, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri UN Genadij Gatilov...- Te diplomate rade kao predstavnici Rusije pri UN, a ne pri ambasadi u SAD. Sve vezano za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.