Fudbalska groznica u Hrvatskoj iz vazduhoplovnog ugla

Izvor: TangoSix.rs, 15.Jul.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalska groznica u Hrvatskoj iz vazduhoplovnog ugla

Zračna luka Zagreb, zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, gdje Hrvatska igra u finalu, imat će 11 charter letova iz Zagreba prema Moskvi, koje će obaviti Croatia Airlines, Uzbekistan Airways, Red Wings, Ural Air, Aria Airways, Turkish Airlines i Rossiya. Četiri od tih letova će biti objavljeni sa širokotrupcima i to Boeing 777-300ER, Boeing 767-300 (dva leta) i Airbus A340-300.
Na redovnim letovima posljednjih tri dana kompanije su povećale kapacitete, a Aeroflot >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je na liniji Moskva-Zagreb koristio Airbus A321. Turkish je u subotu na svojoj redovnoj liniji koristio čak i širokotrupac, Airbus A330-300. Prema izjavi Zračne luke Zagreb, očekuje se da će u nedjelju biti rekordan dan po broju putnika u povijesti luke.
„Čini se da su neki od navijača pronašli konekciju koja vodi preko Istanbula, jer kako inače objasniti da se na redovnoj večernjoj liniji umjesto Airbusa 320 pojavi ovaj četverogodišnji A330-300 s 289 sjedala / Foto: Nikola Kovačević Hrvatska nogometna reprezentacija dolazi u ponedjeljak u 14:05 sati izvanrednim letom Croatie Airlines OU 8003, na kojem će letjeti A319 (9A-CTL Pula) koji je za tu priliku dobio posebne natpise „Bravo Vatreni!“ a koje su strani izvođači radili u hangaru Croatie Airlines u noći sa petka na subotu nakon leta iz Londona. Kapetan aviona biti će Josip Grgec.
Moja malenkost je glavna osoba za doček u Zračnoj luci, gdje sam odgovoran za sve aspekte dočeka, a potom vodim i upravljam kolonom u kojoj je reprezentacija od Zračne luke do Trga bana Jelačića. Stoga ću napraviti poseban članak na tu temu iz prvog lica jednine.

The post Fudbalska groznica u Hrvatskoj iz vazduhoplovnog ugla appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.