Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2023, 08:25

Fields festival uskoro u Beogradu

Festival inventivne muzike, Fields, pokreće svoje prvo preseljeno izdanje, koje će uključivati predavanja o soničnom blagu Balkana, upoznavanje europske avangarde i deljenje lokalne kulture. U početku sa sedištem u Moskvi, festival je prešao hiljade kilometara na jugozapad i preselio se u Beograd. Ove godine, Fields predstavlja višeslojni program koji će se održati od 16. do […] The post Fields festival uskoro u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Mini-festival Punk Yard oživljava duh no wavea u Drugstoreu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Maj.2023, 07:26

Agencija Connected beogradskim slušaocima predstavlja još jedan u nizu većih događaja — dvodnevni no wave mini-festival, Punk Yard, koji će se održati u Drugstoreu. Za prvo izdanje festivala u Beogradu, nazvanom po andegraund pokretu njujorških  bendova i umetnika, koji su težili da dočaraju...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.