FOTO: Opekotine na vratu Akinfejeva

Izvor: B92, 08.Apr.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Opekotine na vratu Akinfejeva

Golman CSKA iz Moskve i ruske reprezentacije Igor Akinfejev i dalje ima vidljive posledice od udara baklje u meču sa Crnom Gorom.

Akinfejev je pre nekoliko dana pogođen bakljom u glavu na početku utakmice između Rusije i Crne Gore na stadionu ’Pod Goricom’.

Ruskog golmana pogodio je mladić sa tribina već u 45. sekundi, zbog čega je usledio prekid u trajanju od pola sata.

On je zadržan na opservaciji u Kliničkom centru, izgoreo mu je deo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kose, a na vratu su i dalje vidljive opekotine.

Duel dve reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj je nastavljen, ali je potpuno suspendovan sredinom drugog poluvremena, kada je tupim predmetom sa tribina pogođen Dmitri Kombarov.

Luka Lazarević priznao je nekoliko dana posle incidenta da je on pogodio čuvara mreže, potom se i izvinio, a Osnovno tužilaštvo u Podgorici protiv njega je podiglo optužnicu.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Crne Gore i Rusije, a Akinfejev je izjavio da bi se ponovo vratio u Podgoricu.

Ruska fudbalska unija uložiće protest zbog odluke da utakmica bude nastavljena, crnogorski trener Branko Brnović izvinio se protivnicima, dok je napadač Stevan Jovetić istakao da su njihovi rivali samo čekali da se nešto dogodi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.