Egipatski kontrolori leta izgubili kontakt sa avionom, Moskva kaže da je bezbedan

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipatski kontrolori leta izgubili kontakt sa avionom, Moskva kaže da je bezbedan

Egipatski kontrolori vazdušnog saobraćaja izgubili su kontakt sa putničkim avionom u kojem je bilo 212 putnika i članova posade neposredno nakon poletanja iz odmarališta u Šarm el Šeiku ka Rusiji, izjavili su danas izvori iz egipatskog civilnog vazdušnog saobraćaja. Ruska avio kompanija je saopštila da je avion bezbedno prošao kroz turski vazdušni prostor i da su svi putnici sigurni.

Egipatski bezbednosni izvori su naveli da su u avionu uglavnom bili ruski turisti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Bezbednosni izvori sa Sinajskog poluostrva potvrdili su ranije da se letelica vodi kao nestala.

Egipatski zvaničnik rekao je da je avion bezbedno napustio vazdušni prostor iznad ove afričke države.

Kasnije tokom noći egipatske vlasti su saoštile da im je javljeno iz Moskve da je avion bezbedno ušao u vazdušni prostor Turske.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.