Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL, TOP 16: Slavlje Fenera u Moskvi, povratak Bogdana, isključen Teo (VIDEO)

U osmom kolu TOP 16 faze Evrolige, u derbiju kola, u grupi F, Fenerbahče je trijumfovao nad CSKA sa 81:75 (17:10, 22:27, 20:21, 22:17). 

Fener je stigao do pete pobede u TOP 16 fazi, a CSKA je zabeležio drugi poraz. U pobedničkom timu najefikasniji su bili Gaudlok i Veseli sa po 14 poena, Bogdanović je dao poena manje, dabl-dabl bio je Bjelica 11 poena, 13 skokova. Kod domaćina, De Kolo je ubacio 18 poena, 14 Teodosić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Osim na početku meča, rezultatska klackalica trajala je gotovo sve vreme. Duže je u vođstvu bio Fener, imao je +2 i na poluvremenu. Turski tim, u kojem se posle dvonedeljne pauze vratio Bogdan Bogdanović, igra mnogo bolje na strani.
U poslednja tri minuta ušlo se sa egal rezultatom – 69:69. Tvrda i neizvesna utakmica, ponovo je tim Željka Obradovića poveo, Žorić je bio precizan sa linije za slobodna bacanja. Vins je uzvratio, a onda zakucao Jan Veseli. Bio je to njegov 14. poen.
Na liniju penala preselio se Vins posle faula Čeha, koji je završio utakmicu minut i po pre kraja. Poen razlike imali su Turci pred poslednji minut igre. Gaudlok je bio polovičan, a Teodosić sa druge strane promašio. Odreagovao je burno, izbačen je, a smirivao ga je čak i Željko Obradović.  Nervozan je Teo bio tokom čitave utakmice.
Faul i isključujuća omogućila je Bjelici da svom timu donese 77:72. Sa linije penala Bogdan je stigao do 13 -og poena na meču, Gaudlok je imao 14, koliko i Veseli, 11 Bjelica. Penal završnica na kraju je pripala Feneru, a Bogdanović je najčešće bio na liniji za slobodna bacanja. 



hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Teodosića saigrači jedva obuzdali da ne udari sudiju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015

Ume i Miloš Teodosić da se iznervira. Sudije su plejmejkera CSKA Moskve izbacile iz takta tokom meča Top 16 faze Evrolige sa Fenerbahčeom...Turski tim je izvojevao pobedu, prvu koju je neki tim ove sezone odneo iz ruske prestonice u okviru elitne evropske lige, a Miloš je u završnici meča čak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.