EL: Baskonija u Tel Avivu, Efes čeka Milano

Izvor: N1 televizija, 09.Feb.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Baskonija u Tel Avivu, Efes čeka Milano

Na najboljim sportskim kanalima pored meča između CSKA Moskve i Crvene zvezde bićemo u prilici da uživamo u direktnim prenosima još četiri utakmice najelitnije klupske košarke.

Prvi meč na programu je od 17h uz direktan prenos na SK1, a u Kazanju snage će odmeriti Uniks i Real Madrid. Kraljevski klub traži prvu poziciju i više nema pravo na kiks. Dobra vest za Pabla Lasa je da su se svi igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji su se do sada mučili sa povredama izlečili. Trenutni lider ima skor 16-5, dok je Uniks zabeležio sedam trijumfa uz 14. poraza.

U terminu od 18:30h na SK3 možete pratiti duel Anadolu Efesa i Armani Milana posle kojeg ćemo saznati da li se klub iz Istanbula kasno probudio ili će ipak uspeti da prođe u četvrtfinale? Armani je izgubio gotovo sve šanse za plej-of, ali to ne znači da ne mogu da pokvare računicu još nekom favoritu.

Na istom kanalu u 20:15h startuje okršaj na kojem košarkaši Panatinaikosa dočekuju Brose Bamberg. PAO ne želi da se kocka sa prolaskom dalje i ovo je možda i meč sezone za njih. Brose je veoma opasan, niko ne odnosi lako pobedu protiv njih, ali tim Andree Trinkijerija uvek pronađe način da izgubi.

Nešto ranije od 20:05h u Tel Avivu sastaju se Makabi i Baskonija uz direktan prenos na SK4, kao i na SK HD. Makabi ima još jednu sezonu za zaborav i u redovima „Ponosa Izraela“ će morati da se zapitaju šta i kako dalje posle ove sezone. Sa druge strane Baskonija sa skorom 12-9 još uvek ima velike šanse da se na kraju nađe u elimacionoj fazi takmičenja.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.