EKSPLOZIJA U MOSKVI Petoro povređenih na autobuskoj stanici

Izvor: Blic, 08.Dec.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA U MOSKVI Petoro povređenih na autobuskoj stanici

Pet osoba je povređeno u eksploziji koja se večeras dogodila na autobuskoj stanici u Moskvi, prenosi Raša tudej.

Moskovska policija saopštila je večeras da preliminarni rezultati istrage ukazuju na mogućnost da su eksploziju izazvale petarde ručne izrade.

Portparol moskovske policije Andrej Galijakberov je agenciji Tas s izjavio da je moguće da su petarde bačene iz automobila u pokretu ili sa prozora višespratnice.

У места взрыва >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << очень много полиции, пожарных и скорыХ pic.twitter.com/FEnGOfusCj

Eksplozivna naprava je bačena na grupu ljudi koji su stajali na stanici, prenele su RIA Novosti, a  povređene su tri žene.

- Dve žene su prevezene u bolnicu sa ranama od gelera, dok je treća zadobila manje povrede i pomoć joj je ukazana na licu mesta - prenosi "Raša tudej".

Сейчас на остановке на Покровке, где произошел взрыв. Сообщается о 3 пострадавших. pic.twitter.com/GbyCnG9IY1

MORE: Police, firefighters at scene of bus stop blast in Moscow (Pics via @unkn0wnerror) https://t.co/OU3sIFO4b1 pic.twitter.com/Ae9eRGc0wl

Eksplozija je odjeknula na autobuskoj stanici u Ulici Pokrovka oko 19 sati po lokalnom vremenu i taj slučaj se trenutno tretira kao huliganstvo.

Ta ulica se nalazi u delu Moskve prepunom barova i kafića, na nešto manje od dva kilometra od Crvenog trga.

VIDEO: Emergency crews work to secure bus stop blast site in Moscow (Via @unkn0wnerror) https://t.co/OU3sIFO4b1 pic.twitter.com/B1ubXpK7zn
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.